best website creator app


Informació Legal


L'empresa CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT, SCP amb CIF J17137258, és la responsable del lloc web www.clinicaveterinariaolot.com, en compliment de tots els requisits legals que estableix la Llei LSSI 34/2002, referent a serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Aquest lloc web amb el seu contingut, és propietat de i és operat per CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT, SCP, amb adreça fiscal en Passeig de Barcelona, ​​12 17800 Olot (Girona).

Cap contingut d'aquest lloc web ni de cap altre lloc web propietat de, operat o controlat per CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT, SCP pot ser copiat, reproduït, republicado, pujat, exposat, transmès o distribuït en qualsevol forma.

En cas que s'obtingui, mitjançant descàrrega, còpia del codi font, o altres, una còpia del contingut de tota o part d'aquest lloc web, aquesta obtenció estarà permesa, per a ús personal i mai per a ús comercial, amb la condició que mantinguin intactes les notes de drets d'autor i altres propietats.

Tota modificació o ús del contingut per a un altre propòsit és una violació dels drets d'autor de CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT, SCP i dels seus drets de propietat intel·lectual i industrial.

A efectes d'aquests termes, l'ús de qualsevol contingut en qualsevol altre lloc web o xarxa d'ordinadors està totalment prohibit.

Totes les marques de producte, marques de servei i noms de marques són propietat de CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT, SCP i de les empreses del seu grup.

En utilitzar aquest lloc web, vostè accepta implícitament les presents condicions d'ús. Si no està d'acord amb aquests termes d'ús, si us plau NO UTILITZI aquest lloc web.

Si us plau, consulteu aquesta informació legal periòdicament per possibles canvis.

Per a qualsevol consulta o reclamació referent al lloc web de www.clinicaveterinariaolot.com poden dirigir-se a la següent adreça postal:

Clínica Veterinària Olot, SCP
Passeig de Barcelona, ​​12
17800 Olot (Girona)

La publicació digital de CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT, SCP té com a objectiu facilitar als nostres clients, usuaris i a tot el públic en general, la informació relativa de CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT, SCP i dels serveis que s'ofereixen.

La utilització d'aquest lloc web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.Protecció de Dades


Segons la Llei 1/1999 de 13 de desembre, Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari d'aquest lloc web, que les dades personals facilitades a través del present lloc web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 LOPD i la seva normativa de desenvolupament.

Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de CLÍNICA VETERINÀRIA OLOT SCP, el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds de qualsevol mena d’informació i qualsevol altra qüestió que es pugui plantejar, així com gestionar totes les comunicacions de l’empresa i l’enviament telemàtic d’informació.inici · legal · cookies   


On som
Passeig de Barcelona, 12 
17800 Olot
Girona

Contacte 
Consulta: 972 26 84 16
Per demanar hora: 972 26 84 16
info@clinicaveterinariaolot.com


Urgències  
De 08:00 a 23:00 h
Telèfon 972 26 84 16Horaris 
Matins 10:00 a 13:00 h
Tardes 16:30 a 20:30 h
Dissabtes: 11:00 a 13:00 h


Urgències a partir 23:00 h
CANIS GIRONA
Telèfon 972 21 86 68